Hemlig Flickvän

Nu är det så att min klasskompis Johanna har kommit på att jag har en hemlig flickvän som heter Emma. Hon är så hemlig att jag inte vet om det själv. Detta kan skapa ganska många roliga konflikter som det ju säger sig själv.  Det känns ganska bra att ha en hmelig flickvän för jag har alltid velat ha det. Men det vore ju en skam om Johanna som är mig på spåren skulle lyckas avslöja mig  när jag nån gång träffar min superduperhemliga flickvän. Men jag kan starta en ny fond där du kan stödja mitt arbte med att hitta min superdupermegahemliga flickvän. Så sms:a "Hitta Emma" till 0704096323.
 
Hi im david im awesome

teman?

Det finns jättemånga teman har jag kommit på, bytte nyss tema på mitt firefox plus att jag laddade ner typ 5 till.

Jag hade en fruktansvärt dålog bussdag idag, imorse när jag skulle in till stan så satt det en kille bakom mig och han pratade jättehögt om en massa dumma saker som vilka tv kanaler som var bra och inte, jag blev ju alldeles vansinig. Sen när jag skulle åka till skolan stog jag och ramlade runt i bussen för jag hade ingen som helst balans.
INTE bra

lite läsare

Idag har jag bara haft en läsare såhär långt, det känns lite dumt, nu gick manne o satte sig i saras knä och dom börja prata om vart dom skulle äta idag, antingen ska dom gå och äta på skolan eller så åker dom ner till stan. Manne har inga pengar just nu. han har -18,34 på sitt konto. Så jag tror att jag skall starta en fond som heter "Hjälp Manne" så om ni vill stödja honom så kan ni skicka ett bidrag till mig via sms, det kostar endast normal sms taxa. Skicka Manne till 0704096323.

Nu skall jag återgå till skolarbetet och titta på när manne och sara sitter och myser.

Jag måste även skriva en kommentar om Johanna, jag kan bara säga att ni kan även sms:a Johanna till 0704096323 detta gör att ni stöder hennes arbete i företaget Dropless.



trött

varför är man så trött efter att ha sovit så länge...jag vet varför men jag ville bara undra för att de kändes bra.
Jag är fruktansvärt trött i benen efter att ha stått på UF mässa i 5 timmar på gränby så tyck lite synd om mig.

jag gillar att träffa nya människor, det är som en helt ny värld och framföralt man får göra ett första intryck :) det var de sköna tycker jag med att börja gymnasiet, alla man träffade var nya och man var inte inplacerad i nåt fack som man inte kunde ta sig ur. Men när man har chansen att placera sig själv i ett fack som man själv vill vara i så tycker jag att det är värt att ta chansen.

Stressigt...

Idag blev man då blixt inkallad till match som börjar kl 14:10 alltså om en och en halv timme. just nu sitter jag i storvreta och skall jaga skjuts till allianshallen. inte skoj, speciellt eftersom jag kommer att komma hem kl halv 6 typ, och då ska ja hinna göra mig iordning för ett partaj som börjar kl 6...

aja livet är en sandstrand så att säga, önska mig lycka till

Alkohol???

Varför dricker man alkohol???

Jag måste bara fråga för jag kan bara se en massa nackdelar med det hela jag kan göra en lite lista för dig.

Negativt

Det kostar skjortan
Man pajar bara kroppen
Baksmälla
Man skämmer bara ut sig själv
Gör en massa saker som man absolut inte skulle göra nykter.

Positivt

Kan inte komma på nåt...


För dig då som säger att man blir glad av alkohol så säger jag emot direkt. Du tror att du blir glad av alkohol därför blir du det. Likadant om du skall dränka dina sorger i alkohol = du blir ännu lessnare. Så varför?!?! Och detta argument att saker och ting blir lättare att göra som t.ex. att sjunga kareoke eller vad som helst. Det beror ju bara på att man inte har nåt självförtroende och inte vågar bjuda på sig själv. Om man dricker så gör man ju exakt samma sak, man bjuder på sig själv fast full och förstörd, plus att chansen att du gör bort dig totalt är många ggr större.

Så min absoluta åsikt är att Supa är ett enda stort slöseri med tid pengar och hälsa.
Du är välkommen att komma med din åsikt så skall jag försöka svara på den.

Kärlek

Varför
Detta är ett omdiskuterat ämne som är fruktansvärt komplicerat.
Så frågan är varför det är så komplicerat...
Jag har inget att komma med om just denna fråga just nu men om du återkommer och skriver så frot jag kommer på nåt.

men nu får de räcka för den här första dan med blogg....fruktansvärt trevligt må ja säga

Dajje o peter

dajje är en fin liten pojke som dock har lite kärleks problem...det har blivit ett ända stort triangeldrama eftersom hon som dajje är kär i är kär i en annan person. Peter har även han lite problem på den fronten, peter som går på boland har en kompis som tycker att dajje är lite söt detta gjorde peter väldigt avundsjuk. men sen uppdagades det att hon va lesbisk.

Nu är det även så att Peter PUSSAS 70 gånger.

Nu över till lite seriösare saker, igår när jag åkte till skolan så satte jag mej brevid en tjej som skrattade åt mig hela tiden eftersom jag sa att jag var den nya Akon då jag hörde hans låt genom någons mp3 och började sjunga på den låten.

Efter att vi var på Fyrishov så sjöng jag och alecks på en fin sång på bussen det var hemskt kul.


Jag och peter har nu även fått lite dåligt samvete eftersom vi mobbade dajjes mamma. och nu tycker oxå dajje att vi är elaka men vi har sagt förlåt. nej nu ljög jag för vi har inte sagt förlåt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0