saknad...

Nu har min flicka varit borta på tok för länge... det börjar stiga upp emot 10 jag säger det igen 10! hela dagar. Jag håller på att gå isär på grund av saknaden jag känner i mitt inre. Men det kommer nog att gå bra, hon kommer ju hem imorgon :D då blir jag glad kan jag tala om!

Nu sitter jag på jobbet, praktiken eller praktikplatsen eller vad man vill kalla det. Har inte så mycket att göra. Åt biffkebab till lunch och fick vänta i femton minuter en kvart på att den skulle bli klar eftersom ena mikron va paj. Lite ledsamt men man överlever.

Jag har även funnit ut vad jag kommer att ta mig för under firandet av att det blir ett nytt år på onsda. Inte alla som har det så jag känner mig ganska stolt över att redan ha planerat skiten! Ja ska nämligen ut och äta med alexandra och så skall nico och martina också va me så de blir najs : )

ha en fin kväll och dag och eftermiddag och sånt där...

1+1=2

Nu är det så att denna ekvation som vi ser ovan är nu är en sanning i mitt liv :D jag har gått och blivit himelskt kär i en flicka som heter alexandra...Man kan väl sammanfatta hela hennes skapelse som Perfekt! (med stort p och utropstecken). Sen är det ju så att det är inte den där sortens obesvarade kärlek utan det som gör det alldeles underbart är att hon är kär i mig också så vi är ett såntdäringa par ni vet :D Så jag är väl i princip den absolut lyckligaste personen i världen, ja tror faktiskt att ja är lite lyckligare än robin till och med (han har också kärat ner sig).


...älskar dig alexandra!!!...


denna har ja gjort helt själv ja lovar!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Cd7xklaUUto

jadu...

Nu är det ju så att den gode Robin återigen har klagat på att ja inte skriver och det har han ju tyvärr rätt i så då tänkte ja att jag kunde skriva lite...

Jag sitter nu på min praktikplats och har inte alls mycket för mig vilket inte alltid är så roligt. Kom nyss tillbaka från tandläkaren, det var lite roligt för det var en kvinnlig tandläkare som höll på med min tandställning först men sen gick hon och hämtade en supertandläkare som tog över lite, han heter Olle by the way. Sen blev Olle arg på den andra tandläkaren och då blev hon ledsen och gick därifrån och sen såg ja inte henne mer på hela tiden som jag var där. Det var dagens största händlse får jag väl lite smått förstrött medela.

Dagens citat "Ju högre upp du är desto mer väger du!"
- av mig-

RSS 2.0