det är såhär beatbox ska vara!


mr fotograf

Skall nu åka iväg och leka mediakunnig (jag kan väl lite tror jag så allt är ju inte lek) i allianshallen där det är innebandy turnering och jag har fått (eller tagit vara på) detta tillfälle att lära mig hur man fotar. Så förhoppningsvis lär jag mig någongting ikväll som jag inte skulle lärt mig om jag suttit hemma och kollat på tv.


Dagens citat kommer från Sven Christiansson då han tillrättavisade sina barn:
"Lyssna inte på Christopher han säger bara dumma saker!"

handboll?

en väldigt konstig sport, man får hålla i varanda så mycket man vill men man får inte tacklas...det tycker jag är lite konstigt. plus att domarna inte är mycket att hurra över...

hårtvätt...

Till att börja med skall jag komma med en livsviktig lärdom till alla er som går på två ben. "Ta ALDRIG av en kille hans mössa!!!" för man vet inte vad som döljer sig därunder. En mössa som en kille har på sig inomhus är oftast till för att dölja en dålig frisyr som bara blir sämre utav mössan, så då är det inte speciellt snällt att ta bort mössan och blotta allt det som mannen i fråga vill dölja!

Detta var mitt fall idag, och eftersom jag skall ha tv-inspelning med en väldigt viktig person så kunde jag inte ha på mig mössan längre och då var jag tvungen att gå in på toaletten och tvätta håret. Jag sköljde det med vatten och sedan stack jag in huvudet under torkmaskinen. Funka väldigt bra måste jag säga, så för alla er som inte vågar testa så kan jag säga att jag har testat och det funkar alldeles yppreligt
None

tack...

Ville bara säga tack till alla som finns, förutom dom som inte förtjänar ett tack.

Jag uppskattar er väldigt mycket...

grått

Nu är allting grått, det kan låta tragiskt men jag kom på igår att färgen grå är ju inte så tragisk som man alltid säger att den är. För om man tänker efter så är grå en blandning mellan svart och vitt, och alla andra färger för den delen. Så alltså är grått en mellanfärg vilket betyder att det är både bra och dåligt och alltså ganska väldigt mitt emellan allting. Kan liknas vi att säga att glaset är halvtomt eller halvfullt. Så nästa gång du säger att det är grått så tänk då på att man alltid kan välja vilken sida man vill titta mot...den vita eller den svarta, jag väljer att titta mot den vita sidan och vara optimistisk och säga att glaset är halvfullt. För som min stöttepelare i livet Barney Stinson brukar säga, it's going to be awesome!

Och för att bryta ner den sista meningen i bitar så säger man ju att det "kommer att bli" fantastiskt. Vilket betyder att det inte är det just för tillfället men att man ser ut på andra sidan och ser hur awesome det kommer att bli när man väl kommer dit och det hjälper väldigt mycket att se och framåt och inte gå baklänges och titta på när problemet blir mindre och mindre utan att titta framåt och se lösningen bli större och större tills man kommer fram och kan glädja sig i sin situation!

superman....


titta va ja hitta...


huvudstaden...

Fick idag köra till stockholm fram och tillbaka för Sven skulle åka och lämna en mixer som har gått sönder. Men han orkade inte köra så då fick jag den äran, det va lite skojigt måste jag säga. När vi hade kommit in i stockholm så fastnade vi i en kö där vi sedan såg att det hade hänt en olycka och jag var tvungen att köra upp på trottoaren för att släppa fram en ambulans som skulle tränga sig fram. Och det var typ tre polisbilar fast det bara var en singel olycka som vi förstod det som. Då behöver man ju inte ha en massa miljoner poliser utan typ 700 000 av dem kan ju vara ute och motverka våldtäckter och liknande. Det känns ju lite konstingt tyckter jag i alla fall.

Men en dag i sthlm är ju aldrig fel även fast vi bara åkte bil hela tiden...

ge någon en kram!


allt som händer...

det händer så mycket saker hela tiden...massor av grejer, fast ibland händer det ingenting alls, så det är ju ganska olika från stund till stund...

dvdsss

Sitter här på mitt lilla kontor som en annan salig människa och bärnner dvder för glatta livet.
Skall göra sex stycken och jag har nu endast två kvar så det känns skönt, dom skall jag sedan ge till sven-åke så att han kan börja kopiera dem och sen kan dom komma till försäljning i bokshopen och på internet =)

KÄNNS HUR BRA SOM HELST!
(ganska i alla fall)
((eller ja bryr mig inte så mkt))
(((jo lite kanske)))

skärmelände!!!

Skulle duktigt och miljöfrämjande stänga av min dator över natten men när man kommer tillbaka på morgonen så har såklart ena skärmen lagt av! Man blir ju bara alltför tokig, man sitter med en dator och två skärmar och livet leker och sedan när man ska vara duktig och göra som politikerna säger så pajar sakerna!!! Sverige borde avskaffa regering och börja med nåt annat istället. Och så kan dom sänka priset på bussar tycker jag också...

hmm...


peace, love and loneliness

Märkte för en stund sedan att jag är helt ensam på min kära tv-avdelning.

Cagge och Fredrik har komp ledigt, Sven är pappaledig och Daniel vet ja inte vart han är...
så...ja, här sitter jag och redigerar barnprogram och lyssnar på my name is jonas.

Klockan är 09,25 jag heter David Danstål

gitarr hjältar och grupper!

Fick låna den gode Viktors guitar hero igår så nu har jag suttit och nött det i 3 ½ timme. Klarat 39 av 42 låtar på hard men så körde ja fast och då orkade jag inte mer just för tillfället... Men det ger sig nog, sen måste man ju klara ut det på expert också. Nu är det då guitar hero tre som jag talar om. Tycker personlign att det är lite skönare låtar på detta än på tvåan.

---

Igår hade jag inte så mycket att göra så jag startade en grupp på facebook i mitt eget namn i ett litet expriment för att se hur många många medlemmar jag kan får. Är uppe i 28 medlemmar i skrivande stund, det vore ju alldeles fantastiskt om man kom upp i över 100 medlemmar.

---

Ikväll är det förlovningspartaj men jag är inte bjuden men jag kommer iallafall för jag är ju en såndäringa respektive nu till en flicka som är bjuden =) så nu blir det dubbelt så mkt ferre.


gott nytt år!

många om och men

None


Då har det varit skolfritt i cirkus 10 veckor om man räknar generöst.
Det är alltså tre veckor kvar till jag kommer tills ja kommer tillbaka till den där skolan som man skall lära sig saker i.
Det har varit sammanfattat:
Bra
Kul
Skoj
Underhållande
Häftigt
Fantastiskt
Lagom
Olika
Seriöst
Flummigt
Tråkigt
m.m.
Om jag skulle ha ork skulle jag skrivit tre känslor till med som sagt det var lite för jobbigt

En dag skall jag ta mig samman och skriva ner de ord som är alldeles för långa eller kanske också för korta för att ta upp din vardag och kanske fylla den med problem, kunskap eller sjukdom. Men kanske även med hälsa, natur och poliser. (hokus pokus, Studsboll!)


(David älskar Alexandra)

RSS 2.0