Matte Cvårt

FYYYY va matte c är svårt, det borde liksom finnas någon gräns på hur svårt det får vara. Jag kommer inte ens ihog var det va lite räknade på lektionen idag, då är det konstiga saker. Det känns som man bara kommer klara det med minsta möjliga marginal och man vill ju inte hoppa av. Det är ju ioförsig försent att hoppa av några kurser nu men det kunde vart skönt. Man skulle ju kunna göra som en kille i klassen och bara samla ihop till ett IG för att slippa få streck men det är ju som att ge upp. Och jag är inte den sorten som ger upp och jag får inte IG heller! Jag har aldrig fått IG och tänker minsan inte låta den här skitkursen förstöra för mig. Jag tänker minsan kämpa på som en annan pluggis men är det det som krävs så blir jag väl så illa tvungen. Så alla ni som läser det här, har ni lust att hjälpa mig till ett decent betyg i matte så är det bara att säga till. All hjälp är välkommen (nästan).

Är ju bara så illa tvungen...


2 mål mot 1

Real Madrid vann igen såklart trots ett reducerat 
mannskap från och med den 55:e minuten. 
Ruud Van Nistelroy avgjorde i den 90:e minuten på friläge.
Näästan lite för bra :) 

3 stickor i vattholma

Så vart de en vinst i alla fall. I ett tidigare inlägg sajag att det kunde slutat hur som helts, vilket var fallet också. Efter första perioden leder vi faktiskt ganska välförtjänst med 2-0 som Renkel och Leven tryckt in. Sen i den andra perioden så gick allt åt skotland för att citera sebbe eller nåt. Då lyckas skrivande person att tappa in ett mål i egen kasse så att Vattholma får lite häng och vinner period nummer två med 1-0 och ställningen i matchen är då givetvis 2-1. Inför den tredje och sista perioden så tycker jag att vi lyckas få igång ett hyffsat men inte helt bra rull efter ungefär 10 minuter. Vi lyckas nästan hålla ifrån oss Vattholmas attacker men efter ett tag kan de trycka in sin tvåa och resultatet är uppe på oavgjort. Men nästan direkt lyckas vi trampa ifrån och trycka in ett tredje mål och gå upp i ledningen. Men så får vi domarna emot oss och åker på ett box play vilket jag tycker vi klarar av väldigt bra men sen så åker Isak på en fin liten utvisning och det blir helt plötsligt ett 5 mot 3 läge. Vi lyckas hålla undan i de 90 sekunder eller va de va som vi var tvugna att jobba med ett tungt reducerat manskap. Vi får sen in Jörgen på banan och lyckas näääästan hålla tätt tiden ut men då gör dom självklart 3-3 på ett diagonal pass och direktskott. Sen när det bara återstår cirka en minut eller så lyckas vi trampa loss och trycka in segerresultatet 4 -3 och det vart i princip det sista som hände i denna böljande historia. Och som alltid efter en match så kan man säga att allt kan bli bättre och jag tänker inte räkna upp vad allt är utan jag säger bara ALLT kan bli bättre.

Hål i Väggen

Asså detta program som skall vara så bra tycker jag inte verkar va så bra. Lite kul är det men inte allt för roligt. Jag har hört att den japanska verisionen skall vara mycket roligare och mer speedad. Det skulle ju det svenska programet behöva men det känns som det är ganska svenskt lagom. Men ja ja, de kanske ändrar på sig för eller senare. Ju förr dess bättre tycker jag=) 

Men nu ska jag nog sova snart, de blir väl lite kvällsmat först o kanske ett avsnitt vänner eller två. Men sen är det match imon, borta mot vattholma, det kan gå hur som helst ja har ingen aning.

Ledighet = Tråkigt?

Varför har jag alltid tråkigt när jag är ledig? Det är ju så fruktansvärt skönt att inte ha nåt att göra så man borde ju njuta av varje sekund, men ack nej. Inte i mitt fall jag tycker att det är ganska tråkigt att vara ledig men det kanske inte gör så mycket. Huvudsaken med ledighet är väl förmodligen att man skall vila upp sig och inte att man skall ha ASKUL hela tiden. Det enda jag gör när jag har tid över är typ att kolla på MTV, alla dessa musikvideor som är såååå bra. Inte alls kul egentligen men det är ju ett tidsfördriv för det går ju mellan 3 och 4 minuter per låt och tittar man då på tio låtar så går det ju en ganska lång stund. Nu är klockan 11 och jag sitter i min morgonrock helt nyduschad och tittar på nån dance/techno låt som dunkar i mina fina philips högtalare. Men det finns nog nåt bättre för mig kan ja tänka, det gäller bara att hitta det och som vi alla vet. Den som söker han finner!

Fett skön imitation av Ludacris

Kan det bli en mer ointressant text?



biltvätt och försvinnande pengar

Idag så tvättade jag bilen och fixade och donadae. Det var ganska jobbigt för man blev lite blöt för idag kunde ja inte stå i flip flop och badbyxor som förra gången utan idag var man tvungen att ha på sig en massa kläder. Plus att de inte vart så jättebra så ja e lite besviken men ja får väl skylla mig själv eftersom ja inte va så noga:S. Men de löser sig nog. 

Så va de ju löning idag:) så nu är man rik i fem minuter och sen ska man betala en massa avgifter till innebandyn och sånt så då tar de ju bara nåra sekunder tills man är nere på att vara en fattiglapp igen. Tragiskt men sant, o jag såg på mitt lönebesked att jag skulle ha tjänat en himla massa pengar om det inte varit för alla skatter som bara rånar människor på pengar, staten är både bra och dålig i denna fråga. För personligen så tycker jag inte att jag behöver betala så mycket skatt eftersom jag fortfarande bor hemma, men jag har ju bil så lite skatt måste jag allt betala, men det gör jag ju i vilket fall när jag köper tröjer och godis. Överallt så suger Reinfeldt och hans polare ut alla möjliga pengar och ger dom till Gudryn Shyman så hon kan åka taxi. 

Inte bra och jag får säga så, men ändå ganska bra för de hade ju vart jobbigt att betala för tandställningen.

Harland Williams - Flummens mästare


FYYYYSsss

åååhh.. va de e jobbigt att fysa. Man blir ju så förfärligt trött i dom där musklerna man skall ha...eller nåt? Men det ska ju tydligen vara bra för att man blir stark sen efteråt. Men ja tycker att man skall bli stark på en gång faktiskt. Inte sådär efter flera veckor av träning. Det skall bli resultat på en gång annars så får de va. Men sen kan det ju också vara skönt att ta ut sig sådär totalt ibland för då känner man ju att man lever och man kan verkligen uppskatta när man inte behöver fysa.

Så alla ni som inte tränar njut av att ni inte behöver ha ont någonstans, men tänk på att ni inte får ont någonstans!

Transformers

Jag såg Transformers igår, va kul de kan va med barnprogram som görs för vuxna. För från början så är det ju en tecknad tv-serie för barn vad jag har förstått det som, som någon sen gjort leksaker till. Och nu då en film som vi tonåringar sitter och blir exalterade till eftersom det är en massa snygga bilar och tjejer. Vilket vi självklart tycker är bra eftersom alla gillar ju bilar, action och tjejer. Men sen hade ju denna film ett stort inslag av humor då robotarna som man förväntar sig skall vara ganska stela men istället så har de med en svart gangsta robot t.ex. vilket kryddar filmen på ett väldigt bra sätt.


Access JB


---Bänkvärmare---

Tänk va ja e bra på de...måste va bland de bästa i Uppland. Nejdå, de e inte speciellt roligt men nån måste ju göra de. Så nu under DM så föll "äran" på mig och det känns ju nästan bra, för chansen finns ju att man får spela me de stora grabbarna (a-laget). Det är ju faktiskt det man vill göra så man måste ju egentligen ta varje chans som kommer att sitta på bänken o fylla på vatten. Men ikväll kanske de blir spel, för vi vann första gruppspelsmatchen och vinner vi den som kommer nu som förmodligen blir den svåraste matchen så kanske jag får chansen ikväll när vi möter Midas som är sämst i gruppen men det är ju alltid nåt :)

Nedladdning aka "köpa" och FRA

Hur många i Sverige laddar inte ner musik och filmer på nätet? Inte jag iallafall,
 ja "köper" saker, det kan alla lära sig för att undkomma FRA :P man skall alltså 
säga att man "köper" filmer och musik, o så slipper man få dåligt samvete. 
None

Varför har man döpt "FRA lagen" till "FRA lagen"? Jag tycker att det är ett väldigt dumt namn. Det blir ju i praktiken "Försvarets RadioAnstalt Lagen" och det låter ju bara för dumt tycker jag. Kunde de inte hetat kort och gott "övervakningslagen" eller nåt liknande. Namnet "Försvarets RadioAnstalt Lagen" gör ju att man inte förstår va lagen handlar om. Det är som att döpa förkörningsböter till "Anti Stå Stilla Lagen" eller nåt. Ni hör ju hur dumt de låter. Jag tycker faktiskt att de kanske skulle kunna byta namn på FRA och vem vet de kanske får fler anhängare då eller nåt. Inte för att jag är för det, jag tror jag inte riktigt vet. Men skulle man byta så tror jag att folk skulle förstå va de handlar om bättre och det är nog faktiskt det folk allra helst vill egentligen. För människan är ju sån att man stöter bort det man inte känner till.

Projektarbete och skiva

Nu e de alltså dags att komma på vad som skall ske i projekt form. Man har ju sina tankegångar o de lutar väl att göra något inom genren film. Det vore ju fett roligt att göra nåt annat än att bara sitta o bokföra för en gångs skull. Det skulle ju även vara ganska bra att ha gjort nåt bra och seriöst som man sen kan använda sig av när man söker vidare. Mina funderingar lutar ju på att läsa filmproduktion efter den gymnasiala utbildningen. Och då kan de ju faktiskt vara bra att ha gjort något i den stilen som går att visa upp. För det är ju alltid bra att göra nåt som alla andra inte har, då får man ju en lite fördel skulle ja kunna tänka mig.

O de e väldigt vad alla är uppspelta över skivan i vår. Vart man skall vara nånstans och vilka som skall få vara med. De flesta verkar vilja dissa IT och Media men för mig spelar de ingen roll faktiskt eftersom jag ändå inte kommer att umgås me dem som man inte känner. Så de e nog shit the same för mig liksom om man säger så. 

Bröllop

Tänkt alltså detta fenomen med bröllop, det måste vara tjejernas största o värsta grej att planera ett bröllop. Fatta va mycker saker att hålla reda, men nu måste det väl ändå va så att killen har ganska mycket att göra också. Men man ser ju så ofta i filmer att tjejerna skall hålla reda på allt och att killen inte får säga nånting utan han bara dumpar över allt ansvar på tjejen med glädje och bara dyker upp och säger JA och sen festar loss lite. Men så vill nog inte ja har det på mitt bröllop för jag skulle nog vilja planera och hålla på lite jag också. 

Jag serverade på ett bröllop i lördas och då fick man ju se lite hur det kan gå till. Ett måste är ju bra spex alltså tänk om ingen gör nåt roligt på ens stora dag. Då skulle jag nog börja gråta, men annars så tror jag att de flesta bröllop är ganska lika men ändå olika, det är ju faktiskt väldigt bra för om de bara hade vart samma hela tiden så hade de ju varit ganska förutsägbart.

                                        

Dagens Tips

Om du har problem att stava till människor tänk då att du istället skriver Männ I Skor som ett ord med ett extra m på män. Då blir det Människor. Det var så jag lärde mig stava till det i trean i alla fall:D

Antika människor

Tänk att leva förr, vi läste om antiken idag på historian. Alltså om spartaner och atenare och såna människor. Tänk hur de måste varit att leva för 2000 år sedan. Som Spartanernas pojkar, bli bortförd från sin familj när man är typ jätteliten o sen bli värsta super soldaten. Fy va skönt ändå att vara Spartansk soldat, där alla tar hand om varandra. They got eachothers backs så att säga. Annat än Vikingarna som bara köttade rakt fram utan pardon. Så tänkte Spartanerna lite i alla fall, så om jag måste välja skulle jag nog vilja vara Spartan och inget annat om jag levde för en herrans massa år sedan. 

The Script


För dig som inte har lyssnar på dessa herrar så kan ja säga att det 
är dags nu! Väldigt skön musik som är välkomponerad och fint 
framförd med en manlig röst. (Trummor ingår även i arrangemaet.)

heja swe...

Sverige vann fotbollen igår, väldigt bra får ja säga. Tänka va sport är orättvist ändå, ungern spelade bra hela första halvlek och var, tycker jag närmast ett ledningsmål. De va iallafall mest värda ett, men ack nej. SVERIGE tog chansen med vår super anfallare Henke Larsson och vår offensiva mittfältare Kim Källström som äntligen fått chansen i detta 3-5-2 system. Ja förstår inte varför lagerbäck envisas spela med en kille som spelar i Elfsborg i svenska ligan som är sååå dååålig att jag inte ens orkar bry mig om den. Tacka vet jag Spanien. Men åter till matchen, kul att holmén fick chansen. Detta gör att Sverige kanske någonstans har chansen att utvecklas framåt. Det förstår ju vem som helst att utveckling står stilla utan förändring. 

Så ja kan säga att jag tycker faktiskt om detta nya spelsystem och bara holmén kommer in i det hela så han vågar gå lite mer på offensiven och chippen kommer tillbaka så skulle jag kunna tänka mig att svensk fotboll ändå kan vara lite underhållande.

.PS. Måste även hålla ihop lite bättre där bak... inte lätt med en trebacks linje som jobbar på egen hand .DS.

OYEAH


SMINK

Smink är bra, Smink är dåligt, alla har vi varit med om olika argument för och emot smink. Jag tycker att smink är bra eftersom det förhöjer och ger tjejer ett vackrare utseende. Men oj, får man verkligen säga så, att man tycker att tjejer inte duger som de är utan att de måste måla sig för att bli omtyckta? Jag vet inte riktigt men jag har en kompis som inte brukar sminka sig så ofta och hon är väldigt vacker utan spackel. När en tjej sminkar sig gör de de endast för att killar ska tycka de är vackra eller för att det är roligt? Det finns många frågor i en pojkes huvud som måste besvaras. För att få svar på dessa frågor måste man nästan fråga nån eftersom man inte kan fantisera ut någonting och sedan upptäcka att det är fel, det vore ju lite dumt. En dag var jag ute på stan med två tjejkompisar och de skulle gå in på Åhlens och kolla på lite smink. Då gick det upp för mig vilken vetenskap detta är. Att de orkar hålla koll på alla nyanser och färger som skall matcha deras hud och örhängen. För min del räcker det med att köpa lite vax o sen är det klart. Tacka vet jag att vara kille som har det så bra. Men hoppsan, får jag säga så, att killar har det bättre och lättare än tjejer bara för att de kanske inte bryr sig lika mycket om hur de ser ut?

Mjukisbyxor!!!

En liten hyllning till mina nya mjukisbyxor...

Mjukisbyxor är bra, mjukisbyxor är bäst. 
Var dag jag mina mjukisbyxor ha.

kort och konsist, men det får duga. 
För dig som inte vet köpte jag ett par nya mjuka byxor idag. Inga såna där prassel trams byxor utan riktiga tyg byxor eller bomull eller vad man skall kalla det. Överbra sköna. 

Betala i din egen takt!

RSS 2.0