Ofta?!

Asså hur ofta ska man skriva blogginlägg egentligen, man klagar ju alltid på att dom som alltid bloggar att dom inte har något liv och det har ju jag. Så om jag skall behålla mitt liv så kan jag inte blogga så ofta, för tänk om jag bloggar så mycket att jag tillslut inte har nåt att blogga om eftersom för bloggar så mkt... hmmm det vore inte alls bra. Så jag bloggar bara lite lagom så att det finns nåt att skriva, så får det bli Punkt
(ja skrev ingen punkt där eftersom jag skrev punkt istället för att skriva en punkt)

kiss and hug

PS Detta inlägg skall läsas med en lite bitchig atityd DS

hemmapojke

383185-5
Så är det
(Den som har en sån t-shirt till övers är varmt välkommen att skänka den till mig)

Killar ska vara som dom är

Nu är det såhär att killar och tjejer är annorluna. Tjejer pratar om allt mellan himmel och jord medans killar bara pratar om roliga saker (nästan). Som när vikingarna var ute o mördade folk så tror jag inte att de satt o pratade om en massa djupa saker som låg på deras hjärtan utan de bara satt o skröt om hur snyggt dom hade halshuggit hövdingen i den senaste byn. Så här hemma i norden så satt alla kvinnor med sina barn och dom hade väl inte så mkt häftiga saker att skryta om så dom var väl säkert tvugna att prata om djupa saker för att inte helt tyn abort i sinnet.

Så är det tror jag och då måste jag säga att det är så, för tror jag på det så är det så!?

Varför är tjejer så konstiga??

Jo såhär e de jag tycjer at tjejer är lite konstiga eller snarare annorlunda, som alldeles nyss sa Tussa att "Jag vill dansa AAAAA, eller jag vill dansa ÖÖÖÖÖ" det är väl lite konstigt eller? Fast jag e ju ganska konstig jag oxå. Men jag är ju skön! Och varför har alla så konstig musiksmak det är ju bara jag som lyssnar på bra musik. Tycker jag iallafall. Men eftersom alla är olika så måste det ju vara så att alla lyssnar på bra musik och jag lyssnar¨på bäst musik. Ja så måste det va,

Idag har jag varit in the hood eller gottsunda som det också kallas, jag var återigen i Emelies lägenhet och idag fick jag uppleva att det bor grinigt folk här om inte tål ljud. Varför är det så?? kan inte alla få ljuda lite som dom vill? Jag vill leva mitt eget liv och inte behöva ljudnivåjusteras av en massa andra.



jag trivs bättre här...Det gillar jag

Varför ser alla ut som jag??

Varför är det så, det finns en massa personer som liknar mig. Speciellt tomas i mitt lag han och jag är näst intill identiska, sen har dajje nån på sin skola som ser ut som jag. Sen idag när jag kollade på en kompis bilddagbok så såg jag en kille som såg EXAKT ut som mig (nästan) det är lite tråkigt. Är inte jag unik eller vad!? Jag blir nästan vansinnig så snart kommer ni att få se en ny David som ingen har skådat för, jag kommer inte att vara mig lik så ni kommer inte att känna igen mig. Vilket gör att ni kanske inte kommer att gilla mej, fast då har jag ju inga kompisar o de e ju inte så smart. hmmm, jag tror att jag stannar och är den jag är och tar kol på alla andra. Låter det som en bra idé? Fast det kanske är lite dumt så jag skall nog bara ta det lungt och gilla läget att det finns så många som vill vara som mig.

Har du övat länge på att vara så söt?

tjejer är som bufflar

Tjejer är som bufflar, de går i grupp. Idag när jag var nere på stan för att titta på mellandagsrean så upptäckte jag ett ganska roligt fenomen. Det var 568 ggr fler tjejer än killar (nästan), detta fenomen gjorde att på alla affärer där det manliga könet befinner sig där var det alldeles lagom med folk åtminstone när jag var där kl 11 på förmiddagen, men på t.ex. Gina Tricot så var det som pappa uttryckte det "en myrstack" och det kan jag faktiskt hålla med om. För när jag gick förbi där kvart över 10 så var det redan fullt och sen gick jag till herravdelningen på H&M  och där var det inte mycket folk alls. Underligt, eller?

aja, "tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska ja gå förbi en gång till?"

Vanheden

Han är nog än av de skönare karaktärerna som jag vet...han har som Doris uttrycker det "den karln är ju född med tvål i munnen". Alla kommentarer som han kläcker är ju så klockrena. Synd bara att allt är manus, jag skulle vilja va sån i verkligheten. Det är precis som Chandler i vänner han är likadan, jag älskar hans humor den är av allra högsta klass. Mina idoler inom talets gåva och snabbhet i sinnet.

Trötthet

Jag och dajje satt och filosoferade lite om att när man är trött skall man äta mat. För då får man energi som gör att man orkar mer. Vi hade filmnatt i mellan freda o lörda och då blir man ganska trött, och då kom jag på att man egentligen borde äta som om man var vaken en vanlig dag. Man gör ju inte av med lika mycket energi när man sover som när man är vaken, även fast man bara ligger och slöar och kollar på film. Alla sinnen är ju ändå igång och det är krävande, men om man skulle äta, nattlunch, nattmiddag så skulle man nog kunna vara uppe ännu längre än vad man kan nu.

Galna o griniga pensionärer

Varför är det bara massa pensionärer som är ute och julhandlar?? Jag var nämligen och handlade julmat på ica kvantum på Gränby, o tusan så många personer det var där o alla va irriterade verkade det som. Varför då? det är ju snart jul o då ska alla vara glada=) men men har man upplevt julen ett antal gånger så kanske den tappar lite av sin charm, eller? Det får man verkligen ite hoppas för sen om några år så får man ju förhoppningsvis en ny person att fira med och sen efter det kanske det kommer ännu fler. Så då blir det ju en helt ny grej vilket gör att man egentligen inte borde tröttna på den. För julen är ju väl inte nåt som går i mode eller? det kanske det gör, att vissa år är det "hippare" att fira jul. Men så tror jag inte att det är. För mig är julen alltid lika trevligt vare sig det känns som det är jul eller inte.

Ja så god jul på er allesamman,

Robert Wells

För er som inte förstod min metafor i det föregående inlägget så skall jag förklara lite närmare nu. Robert Wells är en känd person, mestadels för sitt Pianospelande, sin roll i Rapsodhy in Rock. Eftersom han är väldigt duktig på att spela Piano så använde jag honom som en jämförelse mot att hans exelens i Piano mot min exelens i Gitarr.

Jag hoppas att detta nu gjort din tillvaro lite klarare på din väg mot att uppnå min nivå i kunskap.

- What do you want God to say to you when you meet him in heaven?
- Hi Joey it's God, can you help me to be awesome?
- Hi Joey here's your chocolatemotorcycle

Gittarspel

Jag e så himla skön på att spela gitarr, för cirkus två veckor sen om de inte va tre så bestämde jag mig för att försöka lära mig spela gitarr. Och nu är jagså fruktansvärt bra, jag är nya Robert Wells på gitarr. Så alla ni som tror att ni är nåt de e ingen ide att ens försöka för jag är bäst. Nej om vi ska va seriösa. Jag kanske bara är top 5 på gitarr just nu, men jag jobbar på de. Så om du vill höra mig spela gitarr så kan du ju alltid sätta dig vid ditt öppna fönster och lyssna lite när det är fullmåne för då sitter jag och spelar kärlekssånger till ni vet vem. (Eller hur johanna(ett litet internt skämt))

Så ja...

Conan o max

Conan o max
                                                                Efter vad jag har förstått så är det inte
                                                                så jättemånga som kollar på Conan
                                                                O'brian. Varför är det så?? Det är ju
                                                                ett jättebra program. Eller är det bara
                                                                min David humor som tycker det är kul?
                                                                Jag tycker att alla borde börja kolla.
                                                                Varje vardag kl. 00:00 på tv4+
                                                               

Pirates of the Caribbean

Så skön filmusik. Riktigt bra, va över hos tussa o låna trean idag hade tänkt kolla på den ikväll. Jag "köpte" även filmmusiken till ettan idag riktigt skön.

Sen måste jag lägga ett gott ord för serien Las Vegas. Mycket bra, tokmycket bättre än alla CSI. Så allahopa börja kolla på Las Vegas, 17:35 på kanal 5.

Wii

Hade en jättemysig grabbkväll idag me grabbarna, "dajje o peter", "de tre muskterörerna", "grabbarna grus" eller vad ni vill. Vi drack upp ett paket mjölk och åt pepparkakor och så spelade vi Wii i säkert mer än 2 timmar.
JÄTTEkul va de


Comeback

Gjorde en liten halvcomeback idag på fotbollen:D så sjukt kul att få spela igen, de gick inte så jätte bra...kunde inte så en enda långboll. Men de får väl vara överkommligt efter att inte har tränat på 3 månader. O knät höll ganska bra, fick ont några få ggr men de va överkomligt, kollar på simpsonsfilmen nu, Så sjukt skön...

Aja, have a nice one

Väckning

I morse så vaknade jag första gången av ett brak kl 9. Det va inte så skojigt men shit happens sen nästa gång jag vaknade så hade Robin skickat ett sms till mig o så låg telefonen o pep. Det är nämligen så att om jag får ett sms och inte ser det på en gång så ligget telefonen o piper var 5:e minut, en ganska bra funktion. Detta hände omkring elva och då kände jag att de va dags att gå upp.

Det var även pepparkaksbak hemma i min bostad idag. Så kl 1 drog det hela igång. Själv käkade jag frukost kvart i ett så de vart lite små stressigt men inget som Trapezius mår dåligt av.

Jullovet har även tagit sin början för mig eftersom jag inte ligger efter i nåt ämne så slutar jag en vecka tidigare:P det är faktiskt ruskigt skönt men det är ändå väldigt tråkigt eftersom det inte är så många som har lov så man har ganska tråkigt på dagarna.

very well then, have a nice one

Musik

Jag "köpte" tre nya album igår, ett av dem var asskönt, det var typ country/rock o lite säckpipa i nån låt. Så ruskigt skönt, men sångaren var inte den bästa så de va lite tråkigt men de ger sig. De andra två albumen som jag "köpte" var med Rascal Flatts. Ett rikitigt skönt band med lite lugnare låtar. De har bland annat gjort låten Life is a Highway som är med i filmen Cars. Så nu har jag tre album me dom, fett lätt jättebrett.

Ska snart gå och leka me mina kompisar. Väldigt trevliga kompisar må jag säga. Några av de bättre kompisarna i denna värld. Ta inte illa upp ni andra men ni är faktiskt lite sämre men inte mkt:P

Have a nice one.

Spinning

Körde spinning idag på idrotten, de va jättejobbigt o ja svettades en aning:P men ja kände att de tog och jag kom då på att jag måste träna upp mina muskler i mitt knä (det som jag opererat) för det vek sig bakåt en gång under cyklingen. inte bra...

Men jag blev glatt överasskad när Peter dök upp på busshållplatsen imorse, han har inte åkt buss me oss (mej o dajje) på hela året för han åker nån direktbuss till boland. Men idag så skulle han ha en spelning och då åkte han me mig, jätte trevligt. Det var en väldigt rolig resa kan ja säga direkt.

Matteprov imon...men jag vill inte plugga för det är ju trots allt fotboll på tv.

Vinst

Men Real Madrid vann iallafall

Ge någon en kram idag, det är alltid bra att få en sån

Ge någon en kram idag, det är alltid bra att få en sån

klubbor o tandställning

Jag sitter just nu i skolan och äter en klubba. Det är skitjobbigt att äta klubba med tandställning för man kan inte svälja allt saliv man får i munnen utan att ta ut klubban ur munnen, plus att man inte får bita i klubban. Detta gör att det tar jättelång tid. Men men "det är inte lätt när det är svårt" för att citera min gode vän peter. Nu ser jag att sara oxå skriver ett blogginlägg men det är typ dubbelt så långt som mitt. Men det är nog för att jag inte kommer på några bra saker att skriva om.

Have a nice one,

diskussion

Idag på lunchen hade jag sasha enrique och aleks världens diskussion om en etisk och moralisk fråga. de va lite kul för efter 40 min så kom vi fram till att vi inte hade kommit fram till någonting överhuvudtaget. lite skoj sådär på lunchen

samtidigt

Det absolut häftigaste hände alldeles för tre sekunder sen. Jag skulle säga till alecks "hörru har du vaccinerat dej mot aids?" men jag han inte för vi sa "HÖRRU" exakt samtidigt och då vart vi så fachinerade att vi ramlade av stolarna och sen kom vi på att vi skulle ta ledigt en dag och spela in ett Scrubs-avsnitt i skolan.

Plus att jag och alecks skall spela in den nya harry potter filmen alldeles ensamma. SJUKT FETT FLOTTIGT skoj

på månda ska ja redovisa mitt paparazzi arbete som jag gjort på esteten

på månda ska ja redovisa mitt paparazzi arbete som jag gjort på esteten

bilddagboken

Nu för tiden har men inget privatliv kvar, eftersom man har allt detta som bilddagbok och blogg m.m. Som t.ex. om jag vill berätta nåt för dig så säger jag, ja va i stockholm i helgen o då säger du ja vet redan, har sett de på bilddagboken. Då blir man lite nedslagen och säger jaha, och sen kommer den här underbara pinsamma tystnaden då man inte vet vad man ska prata om.
SÅ jag säger SLUTA UPP MED DETTA AVSLÖJANDE LIVSSÄTT,
fast de e ju lite kul ändå så varför inte fortsätta.

folk e arga på mig

Nu har jag gjort så att folk är lite arga på mig, men de gör inte så mkt för de som är arga på mig är inte så bra på att vara arga så de e lungt nu. Nu ska alla vinna biobiljetter men jag fattade inte hur man gjorde så ja ville inte göra de. Men men shit happens.

I fredas så fick jag plocka fram min femenima sida då jag var på filmkväll ensam med 5!! tjejer. Det var en upplevelse må jag säga men jag styrde upp det ganska bra och vi tog allt filmsnack innan filmen, ni vet allt detta om att alla är så snygga o blaha blaha. Sen fick jag sova på soffan och blev väckt av att det var nån som väckte nån annan med kastruller. Och då trodde de inte att jag skulle vakna men ni vet tjejer.

Peter är bra på piano kan ja säga direkt. Var på Uppsala konsert och kongress för första gången och tiita på han i lördas. de va kul.


have a nice one.

RSS 2.0