Radio

Coba Cudding Jr. är en riktigt bra skådespelare och jag tycker att alla bör se hans film Radio. Där han spelar en handikappad kille som är asskön. Nästan en av mina favoritfilmer. Så har du inget för dig, kolla på den filmen på en gång!


övning ger färdighet

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c6q2dRTwp_Q&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c6q2dRTwp_Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


diiiisk

nu har jag varit jätteduktig och diskat det som stog på mitt rum. Helt fantastiskt måste jag säga...jag är inte så bra på det annars men jag funderar på att göra lite krafttag och börja hålla lite ordning på mitt liv nu kanske. Måste ju nästan få tag i ett jobb så att jag kan få pengar och så måste jag nog börja bädda sängen på daglig basis. Men det är ju mindre problem så att säga.

Nu är det bara en vecka kvar till youth också och för alla er som inte vet så kom till Livets Ord på onsda kväll så får ni se. Det kommer bli Legen...wait for it...dary!

praktikplats

kamera

Det är inte lätt det där med att finna en praktikplats, men har jag tagit ett steg och hört av mig till samma ställe som jag praktiserade på i 2:an. Nämligen tv-avdelningen på livetsord. Det kanske inte låter så kul men jag kan säga att det är lite bättre än det mesta! Så alla ni som håller hus på gymnasiet så kanske ni kommer att se A LOT av mig under de tio veckor som omger jullovet.

God Jul

Provångest och stress

Jag säger som Barney Stinson i den underbara Serien ”How i met your mother”, ”When im being nervous i stop being nervous and starts being Aweome!”. Jag kan säga att det är lite så jag tänker eftersom det inte går att springa omkring och vara orolig inför ett prov. Det är en sak om man verkligen inte förstår som t.ex. inför ett matteprov. Men om vi tar historian som vi har på fredag, där är det ju inte så mycket att förstå utan mer kunskap som man skall få in i huvudet. Och om man gör sitt bästa så och verkligen pluggar ordentligt och sedan på morgonen när man skall skriva provet sitter och får nervösa sammanbrott så är det ju något som inte stämmer. För det finns ju inget som man kan göra för att det skall gå bättre utan allt händer på de förberedelser man gjort dagarna innan. Jag förstår mig inte riktigt på människor som går runt och är stressade och nervösa inför saker. Den enda anledningen man har att vara nervös tycker jag är att om man inte har förberett sig ordentligt utan att det kan uppstå situationer som man inte har räknat med. För då kan det ju bli lite problematiskt om man inte har förberett sig så att man kan lösa problemen, men är man väl förberedd och det uppkommer något som man inte kan hantera då har man i alla fall gjort sitt bästa för att undvika situationen och ingen kan klandra dig eftersom det inte var ditt fel. Men pluggar man inte ordentligt till ett prov som man måste klara så är det ju inte så konstigt att man kanske har lite ångest eftersom man vet att det förmodligen kommer att gå snett men har man pluggat som man ska så går det ju faktiskt att undvika misstag och då går det att svara på alla frågor och man kan med gott samvete sitta lugnt och stilla och göra det man kan. Jag är en sådan person som väldigt sällan är nervös, jag tror att det har att göra med att jag har ett bra självförtroende. Det har jag mig själv att tacka till stora delar eftersom jag går runt och säger att jag är skitcool och häftig och allmänt bäst. Tillslut så blir det ju faktiskt så att jag känner det så, självklart så måste man ju vara ödmjuk men ändå intala sig själv att ”det här är lugnt, jag fixar det här”. Det är nog en av de största nycklarna till framgång. Ett bra självförtroende och en utåtgående personlighet som smittar av sig på andra för då känner de sig också säkra i situationen och kan höja sin prestation.

såhär kan det gå...

detta är faktiskt egentligen en vanvlig bild...



måste bara berätta...

...om min nya telefon. Jag fick ju en såndäringa underbar kommentar eller vad dem kallas. Väldigt kul, så lite om telefonen som denne kommenterare så gärna ville veta något om. Det är en Sonyericsson t280i inte den bästa men en telefon. Jag säger till dig som vill ha en telefon utan alla dessa superfunktioner. Detta är en telefon för dig, ja just dig även mig och kanske någon annan också. Man kan spela quadrapop på den men man kan inte skicka sms till flera personer samtidigt. Lite jobbigt kanske men det är inte livsnödvändigt. Så än en gång till dig som står i valet och kvalet mellan telefonerna som florerar i denna digitala värld. Köp den du vill ha!

Neeej, inte badsalt!


Vissa är bra på att snacka iallafall


Lär dig ett nytt språk på 1...jag menar en sekund


Make My Day!


Livlöst

Nu har jag sådär tråkigt igen. Slutade tidigt idag och så har man absolut inget att göra, inte saligt om jag får säga de själv. Ja ska nog gå ut o fixa min bakruta nu eftersom den är väldigt kladdig. 

2 jobb!

Man kan ju alltid skaffa ett jobb o tjäna lite extra 



coolwhip

Det är den andra hälften som är det intressanta det andra är bara lite kripi :P

Ekorn satt i granen!

Yo, check dis out Goan tell ya 'bout my homeboy Squirr-L Know what I'm sayin'? 
Just sittin' there chillin' out with his stash Kids bustin' in with a mighty crash Squirr-L my man, Ooo whatcha gonna do? Broke yo' legs and broke yo' tail too Yo check dis out, dis is fo' sho' There ain't gonna be no Squirr-L no mo'.

Dö ekorre sätt on dö gränn-grejn änd skejld samm kotts. Denn hi hörd dö tjildren änd denn hi wåss inn ö bigg harri you nåu. Denn hi hoppt fråmm wått wi inn sviden kål tallegren änd hitt hiss legg änd hiss long håry swäns.

sånt här sysslar vi med på svenskan :P 

KNÄ!!!

Har nu problem med mitt vänsterknä återigen. Jag börjar känna mig som alla dom där fotbollsspelarna som alltid har ont i knäna trots att jag är innebandyspelare. Jag är ju innebandymålvakt och då tillbringar man ju den mesta tiden sittandes på knäna och då kan ni ju kanske räkna ut själva att det inte är så skönt och ha ont i knät och glida omkring på det i över en timme. Men det som är lite konstigt är att när jag hade problem med korsbandet så hade ja inga problem alls att stå i mål, men nu när jag inte vet vad det är som stör mig så kan jag inte alls stå där jag ska. 

Det får ta och gå över tycker jag så att jag åter kan konkurrera som världens bästa innebandymålvakt (host).

--Våran stat som vi byggde ihop på historia :)

Styre: Diktatur – krigsstat Arbeta: Dom som är bra på något ska arbeta med det man är bra på, dvs. e man bra på att odla ska man odla o e man bra på att kriga ska man kriga. Vi tar krigsbyte, men eftersom vi odlar och jobbar med andra saker så får vi saker där också, vi handlar även med våra kompisar. Egypten, bästis. 

Svenska lagen gäller med modifikation, och eftersom det är staten som stjäl så är det lugnt. 

Skolan skall vara i 5 år, 5-10 år. Sen ska man lära sig det yrket som föräldrarna har. Om pappan har varit bra ska man gå direkt till militärskola. Och sedan när alla killar har fyllt tio får de mönstra och då tar man ut de som är kvalificerade. Militären är polis, diktatorn är domstol med sina kompisar. 

Sjukvården kostar en liten peng eftersom man inte betalar någon skatt. Barnomsorg finns inte då man tar hand om varandra i familjen. 

Kulturnatt, thanksgiving för militärer, jul men de fanns inga presenter utan alla fick hur militärerna levde, och nyår 5/6. Staty av ledaren simon.

Vikingarna – något att vara stolt över?

Jag tycker att vi ska vara stolta över våra förfäder som åstadkom så mycket och var ute i hela Europa och in i Ryssland och utforskade, till och med bort till Amerika. För de var ju faktiskt ett väldigt innovativt folkslag, de var ju de enda som seglade med plattbottnade karakteristiska båtar. Deras sköldar var även de i ett slag för sig, eftersom de var ganska runda så var de lätta att ta med sig och lätthanterliga. De hade ju också en väldigt aggressiv stil i sitt stridande eftersom de inte var rädda för döden då de trodde att en soldat som dött i strid kom till Valhall som var deras typ av himmel om man vill kalla det så. Vikingarna hade stor respekt med sig ute i Europa när de var ute på sina handels/plundringståg. Denna respekt kan man ju nästan säga lever kvar lite idag eftersom när man säger att någon är en riktig viking så är han ju stor och stark och associeras till norden. Men frågan är ju om det är en bra respekt för jag skulle kunna tänka mig att man tänker lite på en galen man med yxa som springer runt och delar någon på mitten. Men det är ju alltid roligt att bli ihågkommen för något och all publicitet är bra publicitet som det heter. När man sen går på en hockeymatch och sätter på sig en vikingahjälm så kan man nog säga att det symboliserar lite av den barbariska ”ge aldrig upp, fullt ös medvetslös, kör över allt som står i vägen” andan som man måste ha i idrott och som publiken älskar att se. Så vikingarna tycker jag man ska vara stolta över för de måste ha varit älskade av dem som inte råkade ut för dem.

telefoner och livskavlité

Jag köpte mig en ny telefon idag under lektionen. Hade nämligen inget att göra så jag tänkte, varför inte? Nej inte riktigt så men ja kände att det var dags att förnya mig lite nu eftersom jag ändå trots allt haft min motorola i ungefär ett och ett halvt år. Vilket jag tycker är ganska länge. Så nu är min nya telefon på väg mot mig från katshing.se skickades iväg ifrån deras lager kvart över 5.

Jag har det ändå ganska bra som bara sådär en onsda förmiddag kan köpa ny telefon. Inte för att jag behöver någon utan bara för att jag vill byta lite. Det är ju väldigt välsignat måste jag säga, att inte behöva spara i 5 år för att kunna köpa en utgången modell utan att jag kan sitta o spana runt lite på internet och sen bara välja den telefon som jag tycker skulle tjäna mina behov på bästa sätt. Så jag kan ju bara se mig själv som en lyckans ost (varför säger man ost? Är dom speciellt lyckliga eller?)


RSS 2.0