schtek

Va ute o gled me aleks idag, nercabbat och dunka guitarhero musik :D så nu är det sommar, det blåste lite kallt dock...



biljetter!!!

Jag har biljetter, fråga mig varför!

ps. köp dom! ds.

090328

Skrika åt någon = tala högt i närheten av

I just found out something about myself... I'm awesome

en tagning?!


Denna bok skall alla tjejer läsa!!!


mhm

Kom idag på att vissa killar slash män är ganska konstiga, det var en snygg tjej som gick till bussen idag och då åkte de förbi några sopgubar o ena killen höll på att ramla ut ur fönstret för att han glodde så mkt... Sen var det en annan kille som såg två heta brudar på stan och han var tvungen att ta av sig solbrillerna för att kunna titta ordentligt. Lite rolig iaktagelse man kan göra sådär på en torsda förmiddag.

summertime :D

va ute me aleks och marcus och sparka boll, joxa med trasan, trixa med lädret idag på rasten. Det var väldigt trevligt och om jag skall vara lite ödmjuk så kan jag säga att jag slår väldigt bra inlägg. Känslan sitter kvar i högerdojjan, så nu kan solen ta och stanna och våren träda in tycker jag.

oyeeaaahh!!!


Fast and Furious

Såg att det kommer en fjärde film, 3 april smäller det och körabiladrenalinsfilmen kommer. Fett taggad!



sthlm

Då va man på besök i riksdagshuset och såg fredrik reinfeldt återberätta vad han va me om när han va och hälsade på i brüssel. Dom pratar väldigt konstigt när dom håller på, det känns som att alla vill vara bättre än alla så då försöker dom snacka skitkrångligt så att ingen skall förstå. Så alltså förstår vi vanligt folk inte mkt alls, jag fick även ett gratis USB minne på 1 GB av en sosse. Det var bra, och när vi kom tillbaka till tågstation så såg vi blondinbella och hennes assistent komma gående. Det var väldigt spännande.

Så en händelserik dag på det stora hela...



lång dag

Har idag varit ute på stan bland skrikande bandyfans och spelat in musikvideo under 6 timmar, det var lite småkyligt ibland men mestadels var det alldeles underbart att vara ute i det fina vädret. Jag tycker väl på det stora hela att det gick bra men det kunde också gått bättre, men självklart väldigt mycket sämre. Men en väldigt god erfarenhet får man väl sammanfatta det som. Just för tillfället har jag en liten sketen köttbit som har fastnat i tandställningen och som vägrar att lossna så om ni vill kan ni ju be en bön att den skall lossna.



snåljåååp!

Undra om man skall köpa en ascoool bil som bara har ett säte och sen säga till folk, 
- Hej vill du åka med mig?
- Ja tack det vore jättesnällt!
- HAHA no can do ja har ingen plats :D

då skulle man nog ses som ganska taskig fast det är ju så skönt att åka själv i bilen, fast samtidigt väldigt tråkigt. Så man måste hitta rätt person som vill åka med. Är du rätt person?



släcka ljuset?

Jag tänker minsan inte delta i earth hour...Jag tänker sitta här och göra som jag brukar och ha på en massa maskiner. 

helt flippad kille!


090318

Idag kom då studentmössorna och vi hade lite studentfest i klassrummet och vi hade det mysigt. På vägen hem köpte jag backljus på mekonomen så det blir väl till att byta ut dem ikväll eller i helgen. Jag kom även på att om man skulle flytta på förnstret i rummet så skulle man få en helt annan utsikt och det skulle bli väldigt annorlunda. När jag flyttar till nåt såntdäringa hus nån gång ska jag ha mycket fönster bara så ni vet...



Eddie Izzard!


vår!!!

el spring är här och jag känner mig glad :) jag och min vän marcus kom idag på att nu är det slut med vita skor på ett tag, för det är nuförtiden lerigt ute



psyched!

Tänk att alla andra människor skall hålla på och försöka peppa folk hela tiden, det är ju jättebra att man bryr sig men ibland tycker jag att man skall låta folk vara för sig själva men det är ju bara jag...Annars så ska man ju försöka få folk astaggade genom att bara vara astaggad själv! 

Jag tappar alltid bort min fjärrkontroll till tv:m eller ja tappar bort kanske är fel ord men jag letar alltid på fel ställe i soffan, jag brukar lägga den till vänster om mig men jag kollar alttid på höger sida och där ligger bara fjärren till stereon. Det är sjukt jobbigt att hela tiden bli besviken och vara tvungen att leta på ställen man inte känner för att leta på. Så om du har en fjärrkontroll över från en panasonic tv så kan jag ta den. 



nu igen!

Då va de sönda igen och jag sitter här och kollar på simpsons o lyssnar på dj unk - walk it out. En låt som är i princip likadan hela tiden. Nej nu kom versen... O så kände ja mig lite tråkig för att jag inte åkte till IKEA och käka korv men sånt är livet. Jag fick i alla fall en superkram av Jompi då han satt på min rygg och kramade mig med både armar och ben, jag håll på att gå sönder men jag klarade mig. Sen körde jag om familjen Angerbjörn på vägen hem.



oj oj!

Då har man blivit stoppad av polisen för första gången...

hjärtat började väl att slå lite snabbare än vad som är normalt men jag fick lära mig att ärlighet är det bästa som finns. När polisen frågade varför jag trodde jag blev stoppad svarade jag efter en liten stund att det var nog min lite alltför oigenomtänkta utfart ifrån statoil. Då vart han helt paff och sa att det var det bästa svaret han fått på tio år och sa att jag fick åka för att jag hade varit så ärlig :D Så fick ja blåsa och klarade det också men det var väl ingen överasskning direkt men o sen fick jag en klapp på axeln av polisen och han önskade mig en trevlig kväll =) så tag lärdom av detta och se att det inte är bra att ljuga... Men det är bra att få känna på hur det är ibland och bli fast så att man får tillbaka polisnojan igen =)



mtv :(

Varför gör bara MTV en massa skitprogram som handlar om att hitta kärlek som ändå inte kommer att hålla i längden? Nu när Tila Tequila är slut så har dom gjort en spinoff med en av killarna som var med och de har även skapat en uppföljare där det är två bisexuella tvillingar som skall hitta kärleken. Det måste jag säga är ganska töntigt, visst det kan vara bra tv men det är ju bara så omoraliskt att man blir trött.



handikapp

Jag känner mig helt bort nu, ja kan inte göra i princip någonting med min dator för han som vicka för IT-admin på skolan skulle ominstallera min dator och glömde väl att sätta tillbaka så att jag har admin rättigheterna. Men det kan jag förhoppningsvis lösa så snart som möjligt annars kommer jag väl få krupp om jag måste vänta till på månda! 

mr Burns!

Idag har jag inte gjort mkt, ja åkte o hälsa på Peter på boland. De va väldigt spännade, som en helt annan värld med ett annat språk. Dom pratade i nån form av musikspråk som var omöjligt att förstå men det va intressant =) 

Sen åkte jag till skolan, satt o lyssnade en stund, blev personligt påhoppad och spelade pingis.



ibland känns det som...

...man ska bli uppäten av en dammsugare

eller som om när man är ute och går...



men då kan man ta tag i det hela och vifta bort problemet...



och börja steka lite istället =)



emo

Nu känner jag för att bara gnälla! Sitta och tycka synd om mig själv och allmänt bara BLÄ!!! Men det är inte bra så jag försöker att låta bli.

Bara en liten stund, jag tror att jag kanske behöver lite how i met your mother och boosta min självsyn med lite barney stinsson tackter...
Så får det bli!  Danstål Goes Awesome!



ja tänk va...



en träd kulle

jag har nu slutat kolla på one tree hill...det va i o för sig ganska länge sen ja gjorde de, men ja...Det har gått för långt helt enkelt tycker jag. and thats that!

secrets?!

Zlatan goes ninja...eller har han bara en finne?



13 rätt är respekt...

...6 rätt är bara otur. Så kan det gå, efter att ha varit astaggad och suttit och bevakat alla matcher som jag hittat så artade det sig så att jag torskade till slut. Men skam den som ger sig, vi får se när nästa gång blir men det blir nog ganska snart och då ska jag ta mig tusan vinna! önska mig lycka till...


mmm...


mr gambler!

Spelade idag för första gången på europatipset...känner mig lite wild and crazy eller nåt. Nej, men det blir lite spännande, det var en svår omgång med många jämna matcher men eftersom det är min första gång borde jag ha nybörjartur om man säger så. Nu får ni alla hålla tummarna att rätt lag vinner, för ni vet ju vilka de är... "fingers crossed"



Peter Sandberg Live In Concert


nu vet jag!

Nu tror jag att jag vet varför jag kanske ser lite sådär hip hopig rnb'ig ut ibland. Eller jag något åt det hållet i alla fall, dels är det ju för att det är snyggt och coolt att va klädd så, men sen tror jag att det kan vara så att alla som håller på med hip hop verkar ha skitbra självförtroende. Och det är väl då antagligen något som tilltalar mig kanske, så därför tror jag nu att jag kan säga att min klädsel har ett ursprung från något som inte bara är snyggt!



återigen

Alla dessa tvivel på matte c, idag gick de sjukt bra på matten eller va man ska säga. Jag va GRYM totally Awesome så att säga på att räkna. Men ja har även under dagen mailat syon om att stryka kursen. Så vi får alla se hur det går och vad som händer, det kanske blir så att jag fortsätter men det kan också bli så att jag slutar, men nu ska jag typ kanske kolla på en film eller nåt...WHO KNOWS?!



nu då?

Ja nu vet ja inte riktigt vad ja ska skriva så ja skriver lite på måfå sådär...

Jag va på årets kalas, partaj, ferre, hålligång eller vad man nu vill kalla det hemma hos Jompi. Alla vi som hade tagit oss till Upplands Väsby var där för att fira Z och Jompi som har blivit gamla och fyllt 19. Det va sjukt najs med bar och kk som vi kallade det "kristen krog" det vill säga. Och så hade nico släpat dit rökmaskin och lite ljus och grejer så det var stämning kan man säga. Vi röjde loss till mina underbart "inköpta" album absolute dance höst och vinter. Det finns väl inte så mycket mer man kan göra med dem man tycker om än att röja på nerevåningen i Upplands Väsby hela natten.

Sen såg jag nu att med och dem stavas exakt likadant fast på olika sätt!






RSS 2.0