sång och musik


Va som hände igår!

Under gårdagen så satt jag och Robin i sal 3 och hade morgonsamling, då kom Magnus Dahlberg fram till oss och ger oss den underbara nyheten att vi skall rigga upp studion igen för att Ulf ville helt plötsligt ha en till inspelning. Sen när vi va på väg till Produktionsrummet så stog det ungefär 200 miljoner barn i korridoren och då uttrycker fredrik sina tankar om vad barn luktar. "Det luktar overall!" Detta är en typisk intern och en sådan sak som var rolig där och då, men du som läser det här tycker förmodligen inte att det är speciellt kul men det gör inget du kan vara glad ändå för det är jag. Sen hände det nåt mer som var sjukt roligt men ja kommer inte ihåg va de va så du får helt enkelt fantisera ihop nåt själv!

praktik

Sitter nu och redigerar ihop en liten grej som min vän robin filmade när alla ungdomar va på grand och spelade och hade sköj. så det är det jag gör!

till ROBIN

JAG SKRIVER NÄR JAG VILL!!! och jag har inte haft lust att skriva på ett tag för jag har inte haft så mkt att skriva om! fattar du nu?! och du har faktiskt sagt att du alltid är snäll och när du tjatar sådär så är du inte så snäll för de e inte så kul att höra folk som tjatar o tjatar hela tiden!

RSS 2.0