vem är jesus?


ohoj!

Såg precis det nya introt till the simpsons :D De va najs faktiskt, det ser ju så sjukt mkt bättre ut än vad det gjorde innan, allt är väl i princip bättre får man väl säga.



visdom!

Ett litet visdomsord som min gode vän Peter brukar hålla sig till.

"Kommunikation är A och O"

Det är nog det mest sanna som finns egentligen. Egentligen alltså om man tänker efter.

dagens låt...


H&M

Satt precis och kollade i H&M's ny utskickade inredningskatalog. Det fanns en hel del sköna grejer där och jag fick en väldig lust att vinna på lotto och flytta hemifrån!



rätt okej album fakttiskt...


Nöjd

dagens låt...


bestämt?

Nu tror jag att jag har bestämt mig för vad jag skall göra med min sketna matte c kurs. Det känns som om man bara ger upp om man hoppar av och det tycker jag är lite fegt, så därför tror jag att det blir till att läsa klart kursen och lägga ner lite arbete på att klara den. Jag gör ju ändå inte så mycket så jag kan lika gärna plugga lite matte på dagarna, nu ligger jag visserligen lite efter men det kan jag ta ikapp utan vidare egentligen eftersom det inte är så mycket. (säg att jag är bra)



nöjd?

Har då på den gode christophers rådgivan ändrat min header och eftersom christopher är så bra så gjorde jag den ganska lik hans...om någon mot alla odds kan se den lilla likhet som kan tyckas finnas där.

there is an end!

Va precis inne på smhi.se och såg att det kommer kanske ett slut på all denna sketna snö och kyla nån gång, sådär runt tisdag onsdag skulle vi få lite efterlängtade plusgrader. Det kan göra även den minsta och mest utsatte glad. Eller ja kanske inte men jag blev glad i alla fall och kan säga direkt att jag längtar med iver till sommaren.

Började igår att pyssla med en ansökan till hösten, kände mig ganska stor. Plus att jag har fått kallelse på att besikta bilen. Det kan gå både bra och dåligt kan jag tänka mig...


dagens låt...tyvärr ingen video


grattulationer!

Får väl ta och göra som alla andra och gratulera Rihanna som fyller år idag tydligen! Grattis på födelsedagen det känns väldigt vikitgt att få säga gratttis till dig eftersom vui aldrig träffats och förmodligen aldrig kommer att träffas men ändå, så jag hoppas att du eftersom du kommer att läsa detta inlägg kommer att gratulera mig på min stora dag som strax kommer...



tv-spelande

Nu har jag varit jätteduktig och klarat ut halva need ffor speed underground 2, men jag måste säga att jag tycker inte om spel där man måste åka och leta efter massa saker för jag hittar dom aldrig. Så därför tar det så sjukt lång tid istället för att man bara kan dimpa ner nånstans o så "Hoppsan här va de race" o sen går man  och vinner det. Så sjukt mycker bättre!



veckans låt...


då va det klart!

Ja såhär dan efter att jag varit och gymmat kan jag säga att jag behöver nog inte gå dit mer. Det gick ganska bra kände jag så jag tror jag chillar ett tag då jag nu redan uppnått önskat resultat



GYM

Då ska man iväg och biffa till sig, sånt går väl typ på en 20 min har jag hört, så varför inte liksom. Så nästa gång ni ser mig kommer jag att vara 15 kilo större och vara en riktig spännis. Som Magnus Samuelsson på ett ungefär.

real madrid!

måste bara hylla denna lille pojk som nu har gjort 308 mål...


inte alls dåligt...


FREDAG DEN 13

kom nyss på att det är världens otursdag idag!!! men ja har inte haft nån otur idag, men vi får väl se vad som händer...

så blev det...

Jag stannade hemma och tog sovmorgon till kl tolv. Fann det inte allför roligt att sitta i sunnersta och frysa om skjärten och kinderna. Men jag har ändå varit produktiv idag. Skrivt mig en hel önskelista kan jag tala om och jag var väldigt duktig och fick ihop cirkus en 8 grejer som ja behöver. Sex av dom är till bilen men det är en annan historia, jag var väldigt duktig och satt o mecka lite igår. Inget svårt men det var väl lite halvskoj sådär =) 

Kan ju även avslöja att jag är helt såld på Top Gear, så sjukt bra program!


skola?

Jag är seriöst aldrig i skolan...nu är det fjorton veckor kvar och på denna terminen har jag varit i skolan två dagar, fast det var bara halva dagar så ja... Men det blir intressant hur man skall hinna med allt i alla kurser men det löser sig nog. Största problemet är väl matten, bajs på det säger jag.  Denna vecka som skulle vara den fina comeback veckan har vi endast tre skoldagar, sen har vi en buffertdag och en friluftsdag som man verkligen vill gå på! (HURRA) Jag får väl lite försiktigt erkänna att jag endast har varit på noll av de friluftsdagar som skolan anordnat. Kan vara för att jag anser att dom kommer bli tråkiga och skiter i att åka dit eller så är det för att man blir "sjuk".

Vi får väl se vad som händer imon :D



filma, filma och åter filma

La på mig med två till kamera timmar idag efter att jag filmat en föreläsning med Ulf Ekman och direkt efteråt var jag kameraman under inspelningen av ulfekman.nu. Det var intressant för Jocke berättade en massa saker från ny generation man har ju ioförsig hört det förut men det skadar ju aldrig att få höra det ingen.

Arnold Shwarzeneger (eller nåt) är ganska rolig, undra hur bra han och t.ex. Jean Claude van Damme tror att dom är egentligen för dom tjänar ju en himla massa pengar på att bara vara biffiga och dåliga skådespelare i dåliga filmer. Om jag vore dem skulle jag nog skita i vad alla andra tyckte och bara fortsatt tjäna pengar.



då var det dags för vårt inträde i mat branchen!


Matprogram davidP from Danstål on Vimeo.

tillbaka!

Då var det dags för vardag igen o man skall tillbaka till skolan. Hade matte idag, det jag gjorde på hela lektionen var att skriva numret på två tal och så satt jag och pratade med Jelena och Enrique. Det va skoj men inte så produktivt. Men nu skall jag lägga upp en film på youtube hade ja tänkt. Den kommer väl upp här förr eller senare också.

Imorse blev jag jättelessen för min dator vart konstig...vansinnes helt enkelt, inte mkt att ha det här med datorer.


svårstressad

Dagens kille heter Hasse han är 56 år och stressar aldrig, hans kännetecken är att han brukar släppa ratten för att spela luftgitarr. Han verkar var en ganska chillande hippie eller nåt...


(detta är fel Hasse)

till robin


AfterFX from Danstål on Vimeo.

top model

Nu finns det ju top model i alla hörn av världen, speciellt i Kanada. Där pratar dom jätteroligt så det är skoj.



kugga teorin?!

Läste nyss på aftonbladet att en koreansk 65 åring kuggat teoriprovet till kökortet 771(!) gånger. Otroligt men sant, tänk sen då uppkörningen :S Man skulle ha 60 poäng för att bli godkänd och det högsta hon fått var 50. Då är man ju faktiskt sämst, frågan är ju om hon har pluggat eller bara sätter sig och gissar varje gång. Hon lär ju ha fått samma frågor  nu kan man ju tycka så hon borde väl klara det snart.

fika!

Då har jag varit på stan med mor min och fikat på café linné...väldigt trevligt må jag säga, pratat om allt mellan himmel och jord. Eller ja kanske inte allt men en del saker i alla fall. Så ja kan ju bara säga till alla er pojkar att det är faktiskt ganska trevligt att umgås med sin mamma ibland.

Bild of the day


men här har vi en gammal goding, med grym video =)


hade gärna sett en musikvideo till denna...


extra allt!

Måste bara säga att den reklamen inte är så bra, dom som är med tycker jag verkar ganska töntiga. Men jag kan säga att pizzan är ganska så god, har precis ätit upp min kebabpizza. Det var ganska så najs att vakna kl 12 och åka till ica vid ett i min fina lilla bil och glida in och köpa frukost som en annan slö ungdom. Måste bara säga att jag ser framemot morgondagen då vi ska ha tv-produktion (förhoppningsvis) på ungdomsmötet, det blir nääjs. 

Dagens bild får vara den här tror jag



update...

Kan nu uppdatare det tidigare inlägget och säga att jag har städat mitt rum, ätit, spelat guitar hero, slö surfat och kollat på tv så man kan säga att jag har gjort allt det som jag inte borde göra. Jag borde ha gjort lite viktigare saker, men jag är jag är ju ledig imon så det ordnar sig nog ska ni se..

.

hej och hå...

Jag har nu tyvärr lite beslutsångest, skall jag städa mitt rum, skriva ansökningar till utbildnigar, äta, spela guitar hero, kolla på tv eller bara slösurfa? Det känns ganska jobbigt för jag skulle behöva göra alltihopa men jag tror att jag kanske tar och städar rummet först. För det började jag ju faktiskt med för typ en timme sen men ja kom inte så långt. Men en ny kraftansträgning kanske kan göra det för mig, sen skall jag nog äta nåt tror jag. 



min soffa

Min soffa är blå, men den kunde ha varit röd eller kanske svart...eller vem vet, den kunder varit rosa. Men nu är det så att den är blå och det finns inte så mycket man kan göra åt saken. Men den är ganska skön att sitta i om man inte sitter vid sidan om mitten förstås för då sitter man snett eftersom den är lite ursutten i mitten. Detta är ju både bra och dåligt för om man sitter i mitten så sitter man skönt men om man väljer att inte sitta i mitten utan ca 15 cm till höger eller vänster om mitten så blir det lite obekvämt. 

Jag sitter nu och är glad över att det äntligen kommit ut ett nytt avsnitt av How i met your mother, och jag måste säga att det var ett väldigt bra avsnitt. Så för alla er som inte sett det (vilket jag antar är ganska många) så kan jag bara säga att ni måste se det!!!

fynd!

Då har jag fyndat igen :D ett par svarta byxor, en tröja och en halsduk för 292 kr...man kan väl inte vara annat än nöjd...                                                   
                 

fotodags...

Glömde ju tyvärr att skicka med min lånade kamera med pappa i morse så då kan jag ju ta tillfället i akt att ta med mig kameran ut och fota lite. Det låter väl som en ganska okej ide ändå om jag får säga det själv, för annars hade jag ju bara suttit på min skjärt i soffan och inte gjort nånting så nu kan jag gå ut och göra nåt lite kreativit iallafall. Bilder kanske kommer upp på facebook eller nåt sen, vi får se, dom kanske hamnar här. vem vet?

svordomar

Läste nyss att den gode kocken Gordon Ramesy svor 312 gånger under ett program som varade i 30 min. Alltså en svordom var 20 sekund var det någon som hade räknat ut. Helt sanslöst många svordomar i nationel tv, det var hela 3 miljoner tittare som hörde honom säga ett fult ord oftare än han sa "What?"


RSS 2.0